Produktové foto Kontrast Povlak na polštář CLARO - 40 x 40 cm šedý

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Kontrast Povlak na polštář CLARO - 40 x 40 cm šedý

Úvod Pokoje Ložnice Polštáře a přehozy

Volá váš interiér po nové dekoraci, která ho oživí a pozvedne na úplně novou úroveň a dodá mu na kráse? Vyslyšte jeho volání a sáhněte po moderní dekoraci. Nevíte, jakou vybrat z široké nabídky? My doporučujeme povlak na polštář. Je velmi moderní a hezký a co víc, během pár minut získáte nový prvek, který bude zářit na kilometry daleko. Ale nebojte, nijak na sebe nestrhnou pozornost, naopak místnost doladí. Obývací pokoj, ložnice, pracovna, dětský pokoj i studentské místo, všude se bude povlak na polštář v neutrální šedé barvě bude hodit a dodá mu na kráse. Vyroben je povlak z materiálu, který je na dotek příjemný a krásně měkký. Budete-li o povlak pečovat, podle návodu, odmění se vám dlouhou životností. Povlak na polštář v šedé barvě umí doladit a zkrášlit každé kanape, pohovku, postel nebo křeslo.

Cena: 85 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Kontrast  (265 produktů)
O výrobci Kontrast Kontrast je značka, která přináší do vašeho domova nejen funkčnost, ale i moderní design. V naší nabídce najdete široký… pokračovat o Kontrast »
Materiál Polyester
Délka 40 cm
Šířka 40 cm
EAN 5901386233592

Vybrané produkty

Dětské pokoje Kate Křesla Ložnice Matrace Nábytek Nice Obývací pokoj Polštář Postele Povlak na polštář Rozkládací pohovky Šedé

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
PPL 119 Kč
PPL na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 144 Kč
Zásilkovna 70 Kč
Zásilkovna na dobírku 105 Kč
PPL ParcelShop 65 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 100 Kč