Produktové foto Tmavě ořechové křeslo z ořechového dřeva House Nordic London

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Tmavě ořechové křeslo z ořechového dřeva House Nordic London

Úvod Nábytek Sedací soupravy a židle Křesla

Uvelebte se do parádního minimalistického křesla od značky House Nordic. Je ideálním kusem nábytku do rohu obýváku. Tak ho doplňte lampou na čtení, odkládacím stolkem na váš šálek čaje a odpočinek může začít. Díky elegantní barvě a čistým liniím se křeslo jen tak neokouká a vy si ho budete moct užívat po dlouhá léta. Unikátní ořechové dřevo patří mezi materiál velice odolný a pevný, takže zaručuje kvalitní nábytek s dlouholetou životností. House Nordic: Značka z Dánska s více než 20letou tradicí propojuje čistý design, perfektní funkčnost a kvalitní materiály. Do domácnosti přinese skandinávský styl, útulno a neuvěřitelné pohodlí. Propadněte jeho kouzlu i vy.

Cena: 6 899 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 23. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce House Nordic  (320 produktů)
O výrobci House Nordic House Nordic je skandinávská značka, která přináší do vašeho domova kousek severské elegance a pohodlí. Jejich… pokračovat o House Nordic »

Vybrané produkty

Bonami Gant Křesla Křesla Nábytek Nordic Obývák Ořech Skandinávský styl Termohrnky