Produktové foto Kontrast Kusový koberec s vysokým vlasem OMBRE 120 x 160 cm - světle šedý

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Kontrast Kusový koberec s vysokým vlasem OMBRE 120 x 160 cm - světle šedý

Úvod Koberce a textil Koberce a předložky

Oživte svůj interiér pomocí koberce. Nemusíte jej natahovat do celé místnosti, v kurzu jsou teď kusové koberce, které dodají moderní a luxusní vzhled každému interiéru. Vysoký vlas působí velmi elegantním dojmem, je všestranný pomocník a využijete ho v každé místnosti. Svou funkčnost prokáže u postele v ložnici, pod stolem nebo u gauče v obývacím pokoji, uprostřed dětského nebo studentského pokoje i v předsíni. Jemný a přitom měkký vlas zajišťuje příjemný posed a také došlap. Svým vzhledem připomíná kožešinu a udělá z vaší domácnosti neobyčejné místo. Spodní vrstva je z polyesteru a odizoluje chlad a zimu z podlahy. Bez problémů si tak na něj můžete vy nebo vaše děti sednout. Dlouhá životnost je samozřejmostí, stačí se o něj pravidelně starat. Pravidelně luxovat, ručně, bez použití chemikálií, prát, nechat uschnout volně a ve vodorovné poloze.

Cena: 1 475 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 12. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Kontrast  (268 produktů)
O výrobci Kontrast Kontrast je značka, která přináší do vašeho domova nejen funkčnost, ale i moderní design. V naší nabídce najdete široký… pokračovat o Kontrast »
Délka vlasu 50-60 mm
Série Koberce Ombre
Materiál Polyester, Akryl
Délka 160 cm
Šířka 120 cm
EAN 5908253160630

Vybrané produkty

Děti Gant Gauč Koberce Koberce Kusový koberec Matrace Nábytek Podlahy Pohovky Postele Postele Předsíň Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
PPL 119 Kč
GLS na dobírku 144 Kč
PPL na dobírku 154 Kč