Produktové foto Kontrast Kusový koberec s vysokým vlasem OMBRE 120 x 170 cm - hořčicový

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Kontrast Kusový koberec s vysokým vlasem OMBRE 120 x 170 cm - hořčicový

Úvod Koberce a textil Koberce a předložky

Dopřejte svému interiéru novou šťávu. Nemusíte kompletně měnit vzhled, ale stačí jen pořídit malý a moderní kusový koberec. Svým vzhledem zapadne do každého interiréru a dodá mu moderní prvek, který umí oživit. Svou velikostí se hodí prakticky kamkoliv - do ložnice k posteli, pod stůl k pohovce, doprostřed místnosti, do předsíně či pracovny nebo kamkoliv, kde vás napadne. Silná spodní vrstva a jemná a měkká vrchní vrstva zaručí, že se vám po něm bude dobře chodit. Vysoký vlas skvěle izoluje chlad, který jde z podlahy, takže už si vaše děti mohou bez problémů hrát na koberci aniž by nachladly. Na dotek je velmi příjemný a péče o něj je jednoduchá. Vyhněte se chemikáliím, stačí jej vysávat, ihned odstranit případné nečistoty a jednou za čas ručně vyprat (ne do pračky) a nechat ve vodorovné poloze volně proschnout. Oživte s kobercem hořčicové barvy každý interiér.

Cena: 1 415 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 13. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Kontrast  (267 produktů)
O výrobci Kontrast Kontrast je značka, která přináší do vašeho domova nejen funkčnost, ale i moderní design. V naší nabídce najdete široký… pokračovat o Kontrast »
Barva Polyester
Série Koberce Ombre
Celková hmotnost 990 g/m2
Materiál Akryl
Výška vlasu 50-60 mm
Délka 170 cm
Šířka 120 cm
EAN 5907738695605

Vybrané produkty

Děti Koberce Koberce Kusový koberec Ložnice Matrace Nábytek Nice Podlahy Postele Předsíň Předsíně Psací stoly Rošt Stoly

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
PPL 119 Kč
GLS na dobírku 144 Kč
PPL na dobírku 154 Kč