Produktové foto Polštář pod hlavu Bamboo, 70/90cm

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Polštář pod hlavu Bamboo, 70/90cm

Optimální komfort spánku pro všechny polohy spánku Ať už spíte na boku, na zádech nebo na břiše – BAMBOOpolštář je vhodný pro všechny polohy spánku. Za chvíli vklouznete do země snů aden začnete uvolněně a vyrovnaně. Potah ze 100% bavlny v bílé barvě je vyplněncca 900g recyklovaného polyesteru z PET lahví a nabízí optimální komfortspánku.   Polštář o rozměrech přibližně 70 x 90 cm (Š x D) máprošívání, které drží výplň na svém místě. Ekologický a prodyšný polštář lzešetrně prát do 40 °C.   Kromě certifikátů ISO 9001, Made in EU a OEKO-TEX® STANDARD100 byl polštář BAMBOO oceněn globálním recyklovaným standardem (GRS). Tím jegarantována míra recyklace minimálně 20 % jako soulad se sociálními požadavky apokyny environmentálního managementu.

Cena: 1 599 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9500 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 90/70/
COLOR bílá
Doplňující popis vhodné pro všechny pozice při spánku, ekologické, prodyšné, vhodné pro osoby spící na boku, vhodné pro osoby spící na břiše, vhodné pro osoby spící na zádech
Doprava zdarma NE
Originální cena 1 599 Kč
EAN 5998306378860

Vybrané produkty

Ment Polštář Vana Vany