Produktové foto POLŠTÁŘ POD HLAVU FUTURE VISION

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

POLŠTÁŘ POD HLAVU FUTURE VISION

Klidný spánek s polštářem FUTURE VISION.   Polštář FUTUREVISION zaujme měkkým a plyšovým povrchem vyrobeným z TENCEL™ Lyocell(obnovitelná surovina s o 50% nižšími emisemi a spotřebou vody) a je vhodný provšechny polohy spánku. Nezáleží na tom, zda spíte na boku, na zádech nebo nabřiše – s tímto ekologickým a prodyšným polštářem můžete začít den uvolněně.     Polštář o rozměrechpřibližně 70 x 90 cm (Š x D) je vyplněn 1200 g recyklovanými PES kuličkami areguluje vlhkost. Prošívaný povrch navíc zajišťuje, že výplň zůstane na svémmístě. Polštář lze prát až do 40°C.     Kromě certifikátůISO 9001, Made in EU, OEKO-TEX STANDARD 100, jsou certifikáty Global RecycledStandard (GRS) a BCI (Better Cotton Initiative), které představují udržitelnouvýrobu a recyklovaný podíl alespoň 20 % jako soulad se sociálními požadavky apokyny environmentálního managementu.

Cena: 1 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9500 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 90/70/
COLOR bílá
Doplňující popis reguluje vlhkost, vhodné pro všechny pozice při spánku, ekologické, prodyšné, vhodné pro osoby spící na boku, vhodné pro osoby spící na břiše, vhodné pro osoby spící na zádech, bio
Doprava zdarma NE
Originální cena 1 999 Kč
EAN 5998306378891

Vybrané produkty

Matrace Ment Polštář Polštáře Vany