Produktové foto Komoda Cadore

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Komoda Cadore

Objevte funkční a vkusný nábytek se sérií nábytku do ložnice CADORE! Zásuvková komoda CADORE o rozměrech cca 120 x 87 x 38 cm (Š x V x H) svým působivým designem v dekorech dub Montana - ve vzhledu spárovky - a champagne vytváří vkusné prostředí v místnosti. Tři zásuvky jsou vybaveny praktickými úchyty stříbrné barvy a nabízejí dodatečný úložný prostor ve vaší ložnici, ať už na ložní prádlo či oděvy nebo jiné věci. Vrchní deska poskytuje prezentační plochu pro oblíbené dekorace, budík, lampu, rostliny a fotografie. Komoda vkusně doplní šatní skříň a postel s nočními stolky ze stejné série, můžete ji však použít i samostatně, stejně vám vytvoří v místnosti krásnou a klidnou atmosféru! 

Cena: 7 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10204 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 38/120/86,6
COLOR barvy dubu, šampaňská
Doplňující popis stojící
Doprava zdarma NE
Originální cena 7 999 Kč
EAN 5901738034631

Vybrané produkty

Bonami Budíky Dekorace Hodiny Komody Koupelnové skříňky Ložnice Matrace Nábytek Nice Ořech Postele Povlečení Prádlo Prostor Rošt Rostliny Šatní skříně Skříně Skříně Stolky Věci Zásuvky