Produktové foto Postel S Nočními Stolky Alicante, 180x200, Smrk/ Šedá

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Postel S Nočními Stolky Alicante, 180x200, Smrk/ Šedá

Sestava postele a nočních stolků v rustikálním dekoru smrk alpský s moderními kontrasty šedého dekoru oxid beton   Sestava s postelí a nočními stolky ALICANTE působí rustikálně díky dekoru smrk alpský, ale také moderně, díky přirozeně vypadajícímu smrkovému zrnu v kombinaci s kontrasty v šedém dekoru oxid beton. Tento mimořádný model má celkové rozměry cca 306 x 100 x 212 cm (Š x V x H) a má příjemně čalouněné čelo v koženém vzhledu. Dva panely s nočními stolky mají rozměry asi 60 x 26 x 40 cm (Š x V x H) a nabídnou vám místo pro vaše nejdůležitější věci, které potřebujete mít po ruce. Postel je určena pro dvě osoby a je možné ji zatížit do 120 kg na každé straně postele. Rám z dřevěného dekoru je vhodný i pro rolovací rošty. Pro celkový harmonický obraz, zkombinujte postel s dalšími prvky ze série ALICANTE, jakými jsou šatní skříň a komoda. Doplňte si postel také o úložný prostor ve formě zásuvky pod postel s rozměry asi 137,2 x 19,1 x 61,5 cm (Š x V x H)! Model se dodává v dvojitém balení. Příslušenství lze pohodlně ovládat pomocí čtyř univerzálních plastových koleček.

Cena: 18 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10204 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 200/180/
COLOR šedá, barvy smrku
Doplňující popis čalouněné čelo postele, vhodné pro svinovací rošt
Doprava zdarma NE
Originální cena 18 999 Kč
EAN 5901738028753

Vybrané produkty

Dekorace Komody Koupelnové skříňky Matrace Nábytek Obraz Obrazy Postele Postele Prostor Rošt Rustikální Šatní skříně Šedé Skříně Skříně Smrk Stolky Věci Zásuvky