Produktové foto Skříň S Posouvacími Dveřmi Sonate Lucca

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříň S Posouvacími Dveřmi Sonate Lucca

Úvod Nábytek Komody a skříně

Tato skříň s posuvnými dveřmi nabízí velkorysý prostor pro šatník. Díky svému zdrženlivému vzhledu je šatník dobře kombinovatelný s různými styly moderních interiérů. Šatní skříň s rozměry přibližně 249 x 222 x 68 cm (Š / V / H) s bílým korpusem a přední stranou ve skleněné alpské bílé disponuje třemi posuvnými dveřmi. Součástí dveří jsou i nenápadné lištové úchytky v barvě chromu. Vnitřní vybavení poskytuje 6 vkládacích polic a 3 šatní tyče. Naplánujte si skříň snů: V našich prodejnách je možné tuto skříň naplánovat do požadovaných rozměrů a dekorů dle potřeb zákazníka. K dispozici také doplňkový sortiment jako police, tlumení, osvětlení a jiné. Poznámka: Certifikovaný německý výrobek.

Cena: 43 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10118 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 68/249/222
COLOR bílá
Doplňující popis výběr typů, k dostání doplňkový nábytek, k dostání široká nabídka příslušenství, k dostání v různých velikostech, k dostání v různých dekorech dřeva
Doprava zdarma NE
Originální cena 43 999 Kč
EAN 4051919403679

Vybrané produkty

Koupelnové skříňky Lampy Ment Nábytek Osvětlení Police Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Úchytky Vany