Produktové foto Šatní Skříň S Otočnými Dveřmi White, Bílá

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Šatní Skříň S Otočnými Dveřmi White, Bílá

Úvod Nábytek Komody a skříně

S nábytkovou sérií WHITE do dětských pokojů vytvoříte harmonické prostředí vašim potomkům od útlého věku až po teenagerské časy: Od přebalovacího pultu a postýlky až po psací stůl, regály a velké skříně. Jednoduchý, ale útulný nábytek bez zbytečných ozdob v alpské bílé barvě je doplněn bezpečnými úchyty v podobě výřezů. Tato skříň se čtyrmi otočnými dveřmi se perfektně hodí do každého dětského pokoje, ale skvěle upoutá i v jiné místnosti, její využití je flexibilní! Můžete ji použít samostatně, nebo v kombinaci s dalšími skříněmi ze série WHITE. Interiér této skříně ukrývá dvě výškově nastavitelné police a dvě šatní tyče. Další skvělý úložný prostor nabízí čtyři zásuvky.  Šatní skříň o rozměrech přibližně 181 x 197 x 54 cm (Š x V x H) má stejně jako ostatní nábytek z této série certifikační známky Blue Angel, BQ - Alliance for Quality a Made in Germany, což svědčí o vynikající kvalitě tohoto kusu nábytku.

Cena: 13 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10179 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 54/181/197
COLOR bílá
Doplňující popis výběr typů, k dostání v různých velikostech
Doprava zdarma NE
Originální cena 13 999 Kč
EAN 4053714638355

Vybrané produkty

Bonami Koupelnové skříňky Nábytek Police Postýlky Postýlky Prostor Psací stoly Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Stoly Zásuvky