Produktové foto Šatní skříň se zrcadlem Bensheim Bílá

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Šatní skříň se zrcadlem Bensheim Bílá

Úvod Nábytek Komody a skříně

Tato moderní šatní skříň značky JAMES WOOD vyhotovena v alpské bílé barvě dokonale zapadne do každé moderní ložnice. Atraktivním a výrazným prvkem jsou dvě zrcadlové dveře se synchronizovaným otevíráním, čímž ukazují vynikající přehled vašeho šatníku. Perfektní design doplňují lištové úchyty v barvě chromu. Se skříní o velikosti 271 x 230 x 62 cm (Š / V / H) získáte za 4 posuvnými dveřmi dostatek úložného prostoru a velmi rozmanité možnosti ukládání. K dispozici jsou 4 šatní tyče a 8 nastavitelných vkládacích polic, které umístíte do skříně podle vašich představ a požadavků. S touto skříní získáte dostatek prostoru pro oblečení, ložní prádlo a pro všechny ostatní věci, které chcete uskladnit. Užijte si prostorný šatník v moderním designu! Poznámka: Certifikovaný německý výrobek. Upozornění: Tento výrobek je dostupný pouze na objednávku v našem e-shopu nebo kamenných prodejnách. Horní deska skříně je bez povrchové úpravy, není olaminovaná.

Cena: 32 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9787 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 62/270/230
COLOR bílá
Doprava zdarma NE
Originální cena 32 999 Kč
EAN 4053714250007

Vybrané produkty

Dveře Kate Koupelnové skříňky Lamino Ložnice Nábytek Nice Povlečení Prádlo Prostor Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Vana Vany Věci Zrcadla