Produktové foto Sedací Souprava Marten

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Sedací Souprava Marten

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Sedací souprava MARTEN je připravena kdykoliv přivítat hosty a dopřát vám potřebný komfort při čtení knihy, sledování filmu a nebo poslouchání hudby. S rozměry 260 x 315 cm  získáte velkorysý prostor k sezení pro 5 osob. Elegantní potah v béžové barvě rozzáří váš obývací pokoj a zároveň ho zútulní. Kvalitní pružinový systém v čalounění společně s pěnou zajistí maximální pohodlí při relaxování.  Sedací souprava je rozkládací, nabízí plnohodnotné lůžko s plochou 145 x 233 cm. Hloubkově nastavitelné opěradlo nám umožní sedět v oblíbené poloze dlouhé hodiny. Integrovaný úložný box je ideálním místem pro úschovu lůžkovin. Maximální nosnost je 360 kg. Posaďte se na sedačku MARTEN a už nikdy nebudete chtít vstát. 

Cena: 69 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9889 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 260/315/
COLOR přírodní barvy
Konec kampaně 31.12.2024
Začátek kampaně 01.01.2024
Doplňující popis dostupné s úložným prostorem, výběr noh, výběr látky, různé druhy pevnosti sedáku, k dostání zrcadlově obrácené provedení, k dostání s funkcí rozkládání, k dostání taburet, individuálně plánovatelné
Doprava zdarma NE
Originální cena 69 999 Kč
EAN 0000000000000

Vybrané produkty

Gant Hodiny Kate Matrace Nábytek Obývací pokoj Postele Prostor Rošt Sedací soupravy Šedé Úložný box Vany