Produktové foto Skříňka Na Spotřebiče Luisa G88o

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříňka Na Spotřebiče Luisa G88o

Úvod Pokoje Kuchyně Kuchyňský nábytek

Skříňka na spotřebiče LUISA G88O značky ONDEGA ve venkovském stylu dodá vaší kuchyni mimořádně domáckou atmosféru. Velká skříň o rozměrech cca 60 x 200 x 57 cm (Š x V x H) má dvoje bílá dvířka s přívětivým obložením. Moderní akcenty dodávají úchytky ve stříbrné barvě. Kuchyňská skříňka má uvnitř praktický úložný prostor pro spoustu kuchyňského náčiní. V centrální části nábytku může být trouba dle vašeho výběru snadno přístupná a ideálně umístěná. Dveřní zarážku lze namontovat vpravo nebo vlevo - snadno si tak tento kuchyňský nábytek přizpůsobíte svým potřebám v kuchyni. Díky tlumení dveří a systému soft-close lze dveře zavřít tiše. Můžete se tak těšit z elegantního  nábytku po dlouhou dobu! Pro harmonický vzhled je nejlepší kombinovat další nábytek ze série LUISA, který najdete v naší nabídce.

Cena: 7 856 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10171 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 57/60/200
COLOR bílá
Doprava zdarma NE
Originální cena 7 856 Kč
EAN 2000000471235

Vybrané produkty

Bonami Dveře Gant Komody Koupelnové skříňky Kuchyn Kuchyně Matrace Nábytek Postele Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Úchytky