Produktové foto Stolní lampa Remember Oscar Pure

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Stolní lampa Remember Oscar Pure

Úvod Světla Stolní lampy

Tato stolní lampa Oscar od německé značky Remember vám bude dělat společnost nejen při pozdních večerech strávených u napínavé knihy, svým moderním designem nadělá v interiéru parádu i přes den. Díky absenci klasického napájecího kabelu ji navíc můžete libovolně přenášet po celém interiéru. Na jedno nabití pomocí micro USB kabelu (délka 50 m), které trvá přibližně 4,5 hodiny vydrží svítit až 12 hodin při nejvyššího jasu. Vybrat si však můžete rovnou mezi třemi různými nastaveními. Dobré vědět: Lampa svítí teplým bílým světlem (3000 kelvinů, 255 lumenů). Její životnost je přibližně 20 000 hodin, poté tedy není vyměnitelná. Napájecí adaptér do zásuvky není součástí balení.

Cena: 1 819 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 21. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Remember  (147 produktů)
O výrobci Remember Německá značka Remember je synonymem pro kvalitu, design a originalitu. V jejich široké nabídce naleznete vše od hraček… pokračovat o Remember »

Vybrané produkty

Hodiny Lampy Stolní lampa Zásuvky