Produktové foto Sada 4 hadříků z mikrovlákna Vileda Colors, 30 x 30 cm

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Sada 4 hadříků z mikrovlákna Vileda Colors, 30 x 30 cm

Usnadněte si, a snad možná i zpříjemněte, úklid domácnosti s německou značkou Vileda. Mezi jejich osvědčené produkty patří i tato čtyřdílná sada čistících hadříků z mikrovláken známých pro svou perfektní přilnavost k povrchu, kde snadno zachytí nečistoty a bakterie. Zároveň zůstávají déle hygienicky čisté a schnou dvakrát rychleji než bavlna. Mezi jejich další přednost patří i snadná údržba. Lze je opakovaně prát v pračce, a to na 60 °C či na 40 °C bez změkčovadel. Nižší teplota prodlouží životnost hadříku a zároveň zmírní dopady na životní prostředí. Po použití je však stačí jen opláchnout a vysušit. Dobré vědět: Před použitím na choulostivém povrchu nejdříve opatrně vyzkoušejte na méně viditelném místě.

Cena: 129 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 7. 7. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Vileda  (87 produktů)
O výrobci Vileda Vileda je renomovaná značka, která přináší inovace do každodenního úklidu domácností. Nabízí široký sortiment… pokračovat o Vileda »

Vybrané produkty

Bavlna Rošt Úklid