Produktové foto WC kartáč Joseph Joseph Flex Lite

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

WC kartáč Joseph Joseph Flex Lite

Úvod Pokoje Koupelna Vybavení do koupelny

Nejen, že jsou vysoce funkční, zároveň také líbivé na pohled. Takové jsou koupelnové doplňky od značky Joseph Joseph. Výjimkou není ani tento WC kartáč z kolekce Flex Lite, jenž umožní snadný přístup do každého záhybu toalety, a to včetně obtížně přístupných okrajů. Zatímco po silikonovém povrchu kartáče voda rychle stéká zpět do mísy a nehrozí tak odkapávání na podlahu při vracení kartáče do stojánku, dostatečná vzdálenost silikonových štětin odstraňuje riziko zanášení kartáče nečistotami. Samotnou hlavici navíc nemusíte na rozdíl od běžných hlavic měnit. Péče a údržba: Stojan kartáče čistěte navlhčeným hadříkem. Nepoužívejte však abrazivní tkaniny, houbičky nebo silné chemické čističe. Silikonový kartáč pak čistěte bělícím prostředkem nebo horkou mýdlovou vodou. Při použití bělícího prostředku se vyhněte dlouhodobému kontaktu s tyčí z nerezavějící oceli.

Cena: 799 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 29. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Joseph Joseph  (268 produktů)
O výrobci Joseph Joseph I odpadkové koše a úložné boxy mohou být stylové. Nevěříte? Podívejte se na širokou nabídku značky Joseph Joseph. Díky… pokračovat o Joseph Joseph »

Vybrané produkty

Bonami Doplňky Koupelnové doplňky Mýdlo Nerez Rošt Stojan