Produktové foto DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu GIRONA 1+4 (antracit)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu GIRONA 1+4 (antracit)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Celoplastovou ratanovou sestavu GIRONA tvoří obdélníkový stůl a 4 křesla. Je velmi šik, určená ke stolování, odpočinku či posezení s přáteli. Stručně: proč si koupit zahradní set GIRONA? Perfektní zahradní posezení pro čtyřčlennou rodinu – čtyři křesla a velký jídelní stůl nemusíte dokupovat podušky, obdržíte je k nábytku zdarma, křesla svým pohodlím předčí běžné zahradní židle, barva antracit se hodí do exteriéru i interiéru, celoplastová sestava nezrezne, neztrouchniví a nikdy se nerozplete, pro rychlé uskladnění křesla za pár minut demontujete. Vyberte si zahradní nábytek komfortně online! Prozkoumejte i další jídelní sestavy z ratanu – lisovaného plastu. V nabídce najdete posezení pro páry i větší rodiny a pro gastro provozy.     Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (antracit), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu GIRONA 160x90 cm (antracit)

Cena: 11 344 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601297

Vybrané produkty

Bonami Jídelní stoly Křesla Křesla Nábytek Psací stoly Ratan Stoly Vana Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl Zahradní židle Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč