Produktové foto Teaková podnožka se sedákem z bavlněného lana Kave Home Eclipse

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Teaková podnožka se sedákem z bavlněného lana Kave Home Eclipse

Tato stolička od španělské značky Kave Home dodá vašemu interiéru špetku nevšednosti. Můžete ji využít jako podnožku při odpočinku na pohovce, nebo jako příležitostné posezení. Díky kombinování Scandi stylu se španělskou bohémskou rozevlátostí vytváří tato značka jedinečné designérské kousky. Například tato podnožka je vyrobena z teakového dřeva, které je ještě ozvláštněno použitím bavlněného lana na sedák. Nábytek Kave Home je navrhován nejen s citem pro design, ale také s důrazem na respekt k přírodě. Proto masivní dřevo, použité na tento kus nábytku, se značka snaží získávat z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem s řízeným kácením na ochranu životního prostředí. Designéři jednoduše navrhují kousky, na které bude radost pohledět a zároveň dlouho vydrží.

Cena: 3 190 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 12. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Kave Home  (1033 produktů)
O výrobci Kave Home U španělské značky Kave Home si vyberou i velmi nároční zákazníci. Zakládá si totiž na krásném a funkčním designu,… pokračovat o Kave Home »

Vybrané produkty

Bavlněné Bonami Nábytek Návrh Rošt Stolička Vany