Produktové foto Modrá rozkládací pohovka Innovation Frode

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Modrá rozkládací pohovka Innovation Frode

Úvod Nábytek Sedací soupravy a židle Pohovky

Multifunkční skandinávský design pohovky Innovation Frode se hodí zejména do moderních interiérů, kde oceníte extra místo na spaní. Pouhým odstraněním opěrných polštářů získáte pohodlné jednolůžko. Pokud potřebujeme uložit dvě osoby osoby, jednoduše vytáhnete sedadlo dopředu a sklopíte zadní část pohovky. Tím získáte prostor o rozměru 140 x 200 cm. Komfort je důležitou hodnotou dánské značky Innovation, proto má i tato sedačka matraci s pružnovou kapsou a PUR pěnou na silném kovovém rámu. Pod sedadlem se navíc schovává lůžkovinový box, který umožňuje nenápadné uložení přikrývky, polštáře i povlečení. Poznámka: Na výrobek se vztahuje 5 let záruky.

Cena: 51 522 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 11. 7. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Innovation  (107 produktů)
O výrobci Innovation Innovation je dánská značka, která přináší do světa nábytku svěží vítr designu a funkčnosti. Specializuje se na výrobu… pokračovat o Innovation »

Vybrané produkty

Kate Matrace Nábytek Pohovky Pohovky Polštář Polštáře Postele Povlečení Prostor Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedačka