Rychlopečicí tlaková pánev s poklicí a grilovacím povrchem O 26 cm vitavit® premium Fissler

Úvod Kuchyně Vaření a pečení Hrnce

Tlakové hrnce a pánve vždy naplňujte maximálně do 2/3 celkového objemu. V nádobě je nutné nechat dostatek prostoru pro vytvořenou páru, ve které se potraviny vaří.

Rychlopečicí tlaková pánev vitavit® premium je ideální na opékání masa na malém množství tuku, maso bude křupavé a šťavnaté uvnitř, přesně tak jako by bylo připraveno na grilu – stačí rozpálit pánev. Poté můžete jednoduše nasadit tlakovou poklici a pokračovat v úsporné tepelné přípravě. Řada vitavit® premium, to je náobí s bezpečnou rukojetí. Není lepší způsob jak se rychle a zdravě stravovat než vařit v tlakovém hrnci. Doba těžkopádných neskladných papiňáků je již naštěstí pryč. Hrnce Fissler jsou nejen krásné, ale i maximálně bezpečné a praktické. Řada vitavit® premium je garancí snadné manipulace. Problém většiny tlakových hrnců spočívá právě v široké rukojeti, kterou je často problém pevně uchopit. Smyčková rukojeť hrnců premium je vhodná i pro menší ženskou ruku, její unikátní tvar s otvorem zabrání vyklouznutí hrnce.

  • Ušlechtilá 18/10 nerezová ocel
  • Vhodná pro energeticky úsporné vaření, smažení, dušení, rozmrazování i zavařování
  • Nastavitelný jemný stupeň a rychlý stupeň a vaření v páře
  • Zkrátí dobu vaření až o 70 %
  • Krátká doba vaření sníží spotřebu energie až o 50 % – investice do nádobí, která se vám vrátí
  • Vaření bez přístupu kyslíku, rozdíl uvidíte i ucítíte – výrazná původní barva i přirozená chuť surovin
  • Uchování vitamínů např. vitamín C / 100g při běžném vaření se uchová 34 % v tlakovém hrnci 65 %
  • Vaření v páře pro obzvláště pro choulostivé potraviny – bez použití tlaku
  • Kombinuje osvědčenou technologii a moderní design
  • Pomůcka ke snadnému nasazení poklice ve správné poloze
  • Multifunkční ventil – 3-stupňový ventil s nastavitelným varem v páře a odtlakováním
  • Hrnec se sám bezpečně odtlakuje
  • Inovativní systém barevné signalizace
  • Rukojeť poklice lze pro snadné čištění demontovat (bez součástek lze umývat v myčce)
  • Maximální bezpečnost: vizuální i akustická indikace uzavření (vizuální i akustické, bezpečnostní rukojeť)
  • Univerzální dno Cookstar pro vaření na všech zdrojích včetně indukce
  • Laserovaná vnitřní odměrka – v litrech + maximální možné naplnění u rozpínavých (luštěniny) a nerozpínavých surovin
  • Vhodné do myčky
  • Kónicky tvar pro stohování nádob
  • Vítěz reddot design award 2009
  • Prodloužená záruka 3 roky

Tlaková pánev vitavit® premium je synonymem pro snadné, zdravé, úsporné a hlavně bezpečné vaření. Výjimečný kus nádobí, který by neměl chybět v žádné kuchyni je vyroben z odolné ušlechtilé oceli 18/10.

Pokud jste se v minulosti potýkali s problémy při nasazování poklice, potěší vás pomůcka, která vás snadno naviguje přesně do místa, kam je víko nutno polohovat.

V pánvi je možno na varné korunce zvolit ze dvou stupňů vaření: jemné pozvolné vaření a rychlé a intenzivní. Můžete si však zvolit i funkci napařování a za pomoci děrované vložky (nutno dokoupit) ohřát již hotové jídlo, rozmrazit suroviny nebo připravit křupavou barevnou zeleninu či křehkou šťavnatou rybu, tentokrát jen za pomoci páry a bez tlaku. Na ovladači naleznete i symbol odtlakování, režim, který spustí automatické a bezpečné odtlakování.

Systém barevné signalizace varného ventilu poskytuje absolutní kontrolu nad celým procesem vaření. Semaforové signály žlutá, zelená a červená vás přehledně upozorní na dosažení teploty varu, nutnosti regulace teploty či přívodu energie.

Na úchytu poklice naleznete indikátor uzavření, který signalizuje vizuálně i akusticky, že je pánev bezpečně uzavřena.

Perfektně rovné dno CookStar je vhodné pro použití na všechny zdroje, včetně indukce. Teplo je díky hliníkovému zapouzdřenému jádru distribuováno rovnoměrně a vaření je energeticky i časově úsporné. Vnitřní povrch pánve má grilovací efekt. S integrovanou odměrkou máte přehled o tom, kolik porcí tentokrát uvaříte. Spojení dna a stěn je u nádobí Fissler vždy plné, bez dutých prostor. Přechod mezi dnem a stěnami je zaoblený – oceníte jej především při promíchávání hustého obsahu, kdy je nutno vařečkou plynule kopírovat celý obvod nádoby.

V bohatém příslušenství vitavit® naleznete i nerezovou poklici, díky které můžete vaši tlakovou pánev v mžiku proměnit na pánev na běžné vaření.

Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler!

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany)

Cena: 6 269 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Fissler
Typ produktu Tlakový hrnec
Série Fissler vitavit® premium
Materiál Nerezová ocel
Rozměr 26 cm
EAN 4009209317915
Vlastnosti Vhodné na indukci
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00