Produktové foto Koberec Universal Sherry Multi, 160 x 230 cm

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Koberec Universal Sherry Multi, 160 x 230 cm

Úvod Koberce a textil Koberce a předložky

Kolekce Sherry Multi našla svou inspiraci v minimalistickém moderním umění. Atraktivní design je vtělen do jednoduchých linií a abstraktních tvarů. Tento trendy kousek kromě tepelné a zvukové izolace celou místnost vizuálně probudí tónově vyladěnou barevnou paletou. Horní část je vyrobena z polypropylenu, který je nenáročný na údržbu a vhodný pro alergiky. Spodní strana je zhotovena z přírodní juty, která je díky své hrubosti velmi odolná a zároveň je obnovitelným výrobním vláknem. Značka Universal dbá na respekt k přírodě a tomu podřizuje své produkční procesy, které jsou udržitelné a provázané recyklací. - Délka: 230 cm - Šířka: 160 cm - Váha: 6.07 kg - Tloušťka: 1.45 cm - Výška vlasu: 11.5 mm - Hustota: 256000 body/m² - Umístění: Interiér - Vlastnost: Vhodné na podlahové vytápění - Úprava koberce: Heat set - Složení látky: 100% polypropylen - Materiál: Polypropylen - Péče: Pravidelně vysávejte, Otírejte vlhkým hadříkem - Tvar: Obdélníkový - Země původu: BE - Materiál zadní strany: Juta - Způsob výroby: Strojově tkaný - Typ zakončení: Obšité okraje - Místnost : Ložnice , Obývací pokoj - Hustota materiálu: Střední - Typ vlasu: Střižený (Frisé)

Cena: 4 290 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 15. 4. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Universal  (1379 produktů)
O výrobci Universal Španělská značka Universal vyrábí koberce už od roku 1983. Kromě tradice nabízí i kvalitní materiály. Pocházejí ze… pokračovat o Universal »

Vybrané produkty

Abstraktní Dekorace Koberce Koberce Látky Ložnice Matrace Nábytek Nice Obývací pokoj Polypropylen Postele Váza