WOK pánev Natural Force G2661972 Tefal 26 cm

Objevte novou pánev wok Natural Force, kterou si žádný kuchař nesmí nechat ujít. Má povrch Mineralia+, což je první mimořádně odolný nepřilnavý povrch značky Tefal, obohacený o přírodní minerál kalcium-silikát. Kalcium-silikát je výjimečný minerál tvrdý jako železo. Kvůli ochraně jeho přirozených vlastností je těžen přímo ze země a při výrobním procesu se nepoužívají a nepřidávají žádné chemikálie.

Výsledkem je povrch obohacený o kalcium, který má osvědčenou nepřilnavou funkci pro snadné nízkotučné vaření den za dnem. Celý komplet doplňují nejnovější inovace značky Tefal: Thermo-Signal™ pro dokonalé smažení a Thermo-Fusion+™ pro rychlé a rovnoměrné vaření. Zažijte ten rozdíl s pánví wok, která nabízí zvláště hluboký tvar pro výsledky plné chutí, od lahodných restovaných pokrmů po dokonalé opékané recepty s použitím všech vašich oblíbených ingrediencí.

Cena: 1 099 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Tefal  (214 produktů)
O výrobci Tefal Tuto značku vám asi nemusíme dlouze představovat. Její nádobí a kuchyňské vybavení je známé kvalitou, dlouhou… pokračovat o Tefal »
EAN 3168430310308