Poklop na cukřenku Magic Garden Blossom Rosenthal

Kolekce Magic Garden vychází z magické atmosféry - lékařských zahrad - Hortus Medicus. V lékařské zahradě pěstovali mniši a učenci magické rostlinky, a ty se staly inspirací právě kolekce Magic Garden, kterou navrhl švýcarský designér Sacha Walckhoff.

Všechny výrobky Rosenthal vynikají výjimečnou formou, funkcí, kvalitou a zpracováním a představují synonymum prestižního "vyrobeno v Německu".

Součástí jsou 3 podsérie: Magic Garden Black Seeds, Magic Garden Foliage a Magic Garden Blossom. Všechny tyto podsérie poukazují na 3 vývojové fáze zahrady - semínka, sazenice / výhonky a plný květ. Tyto podsérie lze mezi sebou kombinovat nebo použít odděleně.

Nádobí z kolekce Magic Garden Blossom je vyrobeno z prvotřídního bílého porcelánu. Tato kolekce je inspirována finálním stádiem zahrady - rozkvetlými květy, veselými barvami a vůní květin. Na nádobí můžete vidět kytičky např. pampelišky, heřmánku nebo šípkové růže. Produkty jsou vhodné do myčky nádobí i do mikrovlnné trouby.

Výhody

  • vysoce kvalitní porcelán
  • veselé, barevné provedení
  • nádobí je vhodné do myčky na nádobí i mikrovlnné trouby

Cena: 203 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Rosenthal
O výrobci Rosenthal V naší nabídce nechybí ani exkluzivní porcelán od značky Rosenthal, která patří k tradičním výrobcům. Vznikla před více… pokračovat o Rosenthal »
EAN 4012438552699