Silikonová grilovací rukavice Big Green Egg

Úvod Zahrada Grilování a piknik

Více příslušenství znamená více možností, potažmo více zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu BGE to nejlepší se stane neutuchající výzvou. Spolehlivým způsobem, jak dosáhnout gurmánského vrcholu je vhodný výběr příslušenství, jehož volba je čistě ve vaší režii. Začněte s tím, co je pro vás nepostradatelné a pak rozšiřte svou výbavu o speciály, kterými oslníte jako nefalšovaný EGGmaster.

Silikonová grilovací rukavice je jedinečná především svou voděodolností. Díky materiálu, který odolá i deštivému počasí si můžete grilování bezpečně užít i když vám počasí zrovna nepřeje. Pružný silikon bez BPA se dokonale přizpůsobí vaší motorice a protiskluzový úchop zajistí, že máte nad manipulací s horkými předměty absolutní kontrolu. Manžeta a podšívka vyrobené z měkké bavlny a polyesteru jsou příjemné na omak.

  • Grilovací silikonová rukavice
  • Pružný silikonový materiál s vnitřní podšívkou z bavlny a polyesteru
  • Žáruvzdorné do 232 °C

Big Green Egg® je svým unikátním designem snadno identifikovatelný. Na zahradě, kde zelené vejce zahlédnete, se s jistotou griluje po celý rok. Japonská tradiční hliněná pec kamado se stala zřejmou inspirací, výrobní moderní technologie a moderní materiály zase podmínkou toho, že mohlo vzniknout něco tak unikátního. Keramika té nejvyšší kvality vyvinutá technologiemi NASA může díky svým nepřekonatelným izolačním vlastnostem přinášet hvězdné chuťové zážitky. Gril můžete roztopit až 100.000krát bez jakékoliv ztráty kvality. Doživotní záruka na keramický materiál vás přesvědčí, že investice do produktu s dlouhou tradicí a skvělou pověstí, stojí za to.

I když se možná zdá, že na EGGu již není co vylepšovat. Tým vývojářů a expertů značky neusíná na vavřínech a neúnavně pracuje na dalších inovacích.

Cena: 649 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Big Green Egg  (71 produktů)
O výrobci Big Green Egg Big Green Egg je ikonou mezi grily, která přináší revoluci v grilování a uzení. S širokou škálou příslušenství, jako je… pokračovat o Big Green Egg »
Typ produktu Grilovací náčiní
Kategorie P Grilovací náčiní
EAN 665719117083
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 69,00
Zásilkovna na dobírku 118,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00