Podložka do dřezu šedá Sink Saver™ Joseph Joseph

Úvod Pokoje Kuchyně Pomocníci do kuchyně

Výzva pro designéry Joseph Joseph: univerzální ochranná podložka do dřezu pro různé typy odtoků

Řešení: podložky Sink Saver

Při mytí choulostivého nádobí je nezbytná ochranná podložka dřezu, která zamezí střetu nádobí s tvrdým dřezem. Chytrá pogumovaná podložka Sink Saver je složena ze dvou komponentů, které můžete stavebnicově složit přesně tak, aby byl vždy zachován volný prostor nad odtokem dřezu. Protiskluzové nožičky umožňují přirozenou cirkulaci vody, ale také cirkulaci vzduchu mezi mytím.

  • Stavebnicová univerzální podložka pro hranaté dřezy
  • Měkký pogumovaný povrch pro ochranu nádobí během mytí
  • Vyrobeno z plastu a silikonové gumy
  • Pro odtok ve středu i v rozích dřezu
  • K dispozici ve dvou barvách
  • Není vhodné do myčky nádobí

Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl.

Cena: 499 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Joseph Joseph  (269 produktů)
O výrobci Joseph Joseph I odpadkové koše a úložné boxy mohou být stylové. Nevěříte? Podívejte se na širokou nabídku značky Joseph Joseph. Díky… pokračovat o Joseph Joseph »
Typ produktu Mytí nádobí
Barva Šedá
Kategorie P Mytí nádobí
EAN 5028420850376
K překladu CZ AUTO
Margin A
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 89,00
PPL ParcelShop 89,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00