Dárkové visačky s provázkem Seasonally Sweet Halloween 12 kusů Nordic Ware

Dárkové visačky Seasonally Sweet Halloween americké značky Nordic Ware jsou vyrobeny z tvrdého papíru. Tři různé motivy ozdobných visaček barevně krásně ladí s krouceným béžovo-oranžovým provázkem. Nejrůznější dobroty zabalené v sáčku nebo krabičce ozdobené dárkovými visačkami krásně doplní každou halloweenskou party. Sladkému pokušení neodolají děti ani dospělí.

  • 12 dárkových visaček na označení halloweenských dobrot
  • 3 různé motivy s odlišnými tvary a textem
  • Pavučina s pavoukem, strašidelná lebka a kulatá visačka pro odvážné
  • Vyrobeny z tvrdého papíru
  • S otvorem k provlečení šňůrky
  • Dodávány spolu s krouceným béžovo-oranžovým provázkem
  • Snadno sladíte s dalšími produkty Nordic Ware

Americká značka Nordic Ware, která je známá a oceňovaná především pro své prvotřídní produkty na pečení, proslula mezi zapálenými hospodyňkami i cukráři po celém světě zejména díky ikonickým bábovkám Bundt® z litého hliníku. Kromě širokého spektra forem a šikovných pomocníků na pečení však firma nabízí také např. originální snídaňové pánve, pomůcky pro dekoraci a uchování sladkých delikates či nádobí na vaření.

Všechny produkty spojuje jediné: inspirativní příběh o splnění amerického snu mladého muže a ženy, kteří se s 500 dolary v kapse, několika dobrými nápady a odhodláním vytvořit vlastní podnikání rozhodli v roce 1946 založit skromnou rodinnou firmu v americkém Minneapolisu ve státě Minnesota. Formu na bábovku Bundt® značky Nordic Ware dnes naleznete ve více než 70 milionech domácností po celém světě!

Cena: 189 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Nordic Ware  (32 produktů)
O výrobci Nordic Ware Americká značka Nordic Ware se rozhodla dělat umění v kuchyni, a nechat tak zazářit každou hospodyňku. Jejich formy na… pokračovat o Nordic Ware »
Typ produktu Cukrářská pomůcka
Kategorie P Cukrářské pomůcky
Série Nordic Ware Bake & Gift
EAN 011172002839
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 69,00
Zásilkovna na dobírku 118,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00