Produktové foto Béžová sametová rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Freesia, 215 cm

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Béžová sametová rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Freesia, 215 cm

Úvod Nábytek Sedací soupravy a židle Pohovky

Rozkládací pohovka Freesia oblíbené značky Mazzini Sofas bude vhodnou sedačkou do obývacího pokoje či pokoje hostinského. Dá se totiž jednoduše rozložit na prostornou postel, na které se spí jako na obláčku. Skvělé řešení do malých prostor nebo pro hosty. Pohovka Mazzini Sofas Freesia nabízí bytelnou konstrukci ze dřeva a dřevotřísky, která udrží až 350 kg! O největší komfort se postará kvalitní výplň z měkoučké pěny. Chvilku relaxace si zasloužíte. Odpočívejte stylově na sedačce Freesia.
Velikost lůžka po rozložení: 135 x 195 cm - Šířka: 215 cm - Výška: 90 cm - Výška nohou: 12 cm - Nosnost: 350 kg - Šířka sedáku: 195 cm - Váha: 99 kg - Hloubka: 94 cm - Výška sedáku: 47 cm - Hloubka sedáku: 55 cm - Výška područky: 64 cm - Šířka područky: 10 cm - Martindale: 100000 martindale - Výška zadní opěrky: 45 cm - Velikost pohovky: Trojmístná - Péče: Pravidleně vysávat s vhodným nástavcem na čalouněný nábytek, Čistit vlhkým hadříkem nebo houbičkou, nepouživat agresivní a abrazivní čističe - Země původu: PL - Barva nohou: Tmavé dřevo - Materiál nohou: Masiv buk - Materiál: Dřevo masiv, Polstrované, Dřevotříska, Překližka - Materiál čalounění: Samet - Složení látky: 100% polyester - Čalounění: Látka - Materiál konstrukce: Masiv borovice, Dřevotříska, Překližka - Materiál konstrukce: Masiv borovice, Dřevotříska, Překližka - Vyžaduje montáž: Ano - Funkce : Rozkládací, S úložným prostorem - Rozměry spací plochy: 135x195 cm - Výplň: Molitan (PUR)

Cena: 33 399 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 16. 4. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Mazzini Sofas  (131 produktů)
O výrobci Mazzini Sofas Lucemburská firma Mazzini Sofas přináší na český trh moderní sedací nábytek s nádechem skandinávského a retro stylu.… pokračovat o Mazzini Sofas »

Vybrané produkty

Béžová Bonami Borovice Dřevotříska Látka Látky Matrace Molitan Nábytek Pohovky Pohovky Postele Prostor Rošt Rozkládací pohovky Sofa Zahradní nábytek