Spiegelau Džbánek 0,5 l Bodega

Podávejte nejrůznější nápoje ve stylu tradičních španělských vinných sklepů, tzv. bodegas. Ve džbáncích Bodega s nápadně oblým, rustikálním tělem z bavorských skláren Spiegelau s téměř 500letou tradicí můžete podávat celou řadu alkoholických i nealkoholických nápojů. Jednoduše je sladíte s jakýmkoli stylem prostírání. Džbánky mají silné dno, praktické velké ucho pro bezpečnou manipulaci, široký okraj pro snadné nalévání obsahu a šikovnou výlevku. Džbán je velmi univerzální nádoba, která doprovodí vaši tabuli ať již podáváte domácí limonádu s ledem a citrusy, španělský nápoj sangria s letním ovocem, sudové víno nebo čepované pivo.

  • Klasický skleněný džbánek o objemu 500 ml
  • Tradiční forma ladí k jakémukoli stylu
  • Široký okraj pro snadné nalévání/přidávání ingrediencí
  • Silné dno dodává stabilitu a rustikální vzhled
  • Praktická výlevka a velké ucho pro pohodlnou manipulaci
  • Vhodný na vodu, limonádu a další nealkoholické nápoje
  • Výborný také k podávání sudového vína nebo čepovaného piva
  • Zářivé, průzračné křišťálové sklo
  • Zvýšená odolnost proti rozbití
  • 100% bezpečné mytí v myčce
  • Ohleduplné k životnímu prostředí

Sklárna Spiegelau nabízí pestrou paletu nejrůznějších karaf, džbánků a dekantérů. Na své si přijdou milovníci střídmého a čistého designu, experimentátoři vyhledávající odvážné a neotřelé kousky i tradicionalisté oceňující klasiku, otisk ruční práce a řemeslný um.

Německá značka Spiegelau s téměř 500letou tradicí zpracování křišťálu nabízí pestrou paletu sklenic na víno, degustační sklenice, speciální sklenice pro konkrétní typ lihovin či sklenice na nealkoholické nápoje pro denní použití. Velmi známá je však zejména pro své jedinečné sklenice na pivo. Sortiment zahrnuje též řadu dekantérů, džbánků a karaf.

Prvotřídní kvalitu sklenic Spiegelau zaručuje kombinace výrobních postupů a technického know-how. Sklenice jsou také extrémně odolné: nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk.

Za dlouhou životností a odolností sklenic vůči rozbití se z velké částí skrývá tzv. Platinum Glass proces. V průběhu výroby prochází roztavené sklo poplatinovanými trubkami, díky čemuž jsou odstraněny veškeré nečistoty a nesrovnalosti. Výsledkem této relativně nákladné technologie jsou sklenice pozoruhodně snoubící eleganci, funkčnost a trvanlivost.

Všechny sklenice Spiegelau jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením, které zaručuje dlouhou trvanlivost, odolnost vůči mytí v myčce i vůči rozbití a také větší lesk oproti sklenicím vyráběným z levnějších variant skla.

Cena: 361 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Spiegelau
EAN 4003322038771

V kolekcích

Relax na balkoně