Nordic Ware Dřevěné visačky s provázem Wood Tags & Bakers Twine 6 kusů 6 stejných visaček

Dárkové visačky Wood americké značky Nordic Ware jsou vyrobeny ze světlého dřeva. Elegantní, neutrální vzhled visaček ze světlého dřeva krásně ladí s krouceným bílo-červeným provázkem.

Potěšte své blízké vlastnoručně připravenými sladkými delikatesami. Kypré domácí bábovce nebo muffinům upečeným a ozdobeným dětskýma ručičkama neodolá ani ten největší mrzout. Baked with Love!

  • 6 dárkových visaček na dobroty upečené s láskou
  • Elegantní vzhled ladící prakticky s jakýmkoli dárkovým balením
  • Vyrobeny ze světlého dřeva
  • S otvorem k provlečení šňůrky
  • Dodávány spolu s krouceným bílo-červeným provázkem
  • Z kolekce Bake & Gift – snadno sladíte s dalšími produkty

Americká značka Nordic Ware, která je známá a oceňovaná především pro své prvotřídní produkty na pečení, proslula mezi zapálenými hospodyňkami i cukráři po celém světě zejména díky ikonickým bábovkám Bundt® z litého hliníku. Kromě širokého spektra forem a šikovných pomocníků na pečení však firma nabízí také např. originální snídaňové pánve, pomůcky pro dekoraci a uchování sladkých delikates či nádobí na vaření.

Všechny produkty spojuje jediné: inspirativní příběh o splnění amerického snu mladého muže a ženy, kteří se s 500 dolary v kapse, několika dobrými nápady a odhodláním vytvořit vlastní podnikání rozhodli v roce 1946 založit skromnou rodinnou firmu v americkém Minneapolisu ve státě Minnesota. Formu na bábovku Bundt® značky Nordic Ware dnes naleznete ve více než 70 milionech domácností po celém světě!

Cena: 149 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Nordic Ware  (37 produktů)
O výrobci Nordic Ware Americká značka Nordic Ware se rozhodla dělat umění v kuchyni, a nechat tak zazářit každou hospodyňku. Jejich formy na… pokračovat o Nordic Ware »
EAN 011172002129

V kolekcích

Svatba snů