ZONE Nástěnný kbelík 21,7 cm PUCK MINI cactus

Nástěnný kyblík PUCK je vyroben z vysoce kvalitního pevného plastu, který vypadá skvěle a je snadno omyvatelný. Unikátní systém na přidělání kbelíku nevyžaduje žádné nářadí, vrtačku ani lepidlo. Snadno ho pomocí rukou přiděláte ke stěně a unese až 5 kg. Mini verze kbelíku byla vytvořena speciálně na bylinky a malé květiny, ale má opravdu široké spektrum využití, jak v kuchyni, koupelně, ložnici, tak v obývacím nebo dětském pokoji. Buďte kreativní a ukládejte svoje malé nezbytnosti elegantně a stylově s nástěnným kbelíkem PUCK.

  • Unikátní minimalistický dánský design VE2
  • Speciálně vytvořený na bylinky a drobné květiny
  • Kvalitní pevný a snadno omyvatelný plast
  • Jedinečný systém přidělání bez vrtačky, nářadí nebo lepidla
  • Přesné a precizní provedení
  • Dekorace a funkčnost v jednom
  • Praktický designový pomocník do každé domácnosti
  • Chytrý a stylový úložný prostor

Série PUCK se zaměřuje na designová nástěnná řešení na zavěšení širokého spektra předmětů včetně utěrek, ručníků, oblečení, květin, bylinek nebo jakýchkoliv malých nezbytností. Na jejich přidělání nepotřebujete žádné nářadí, vrtačku ani lepidlo. Jednoduchý unikátní systém si vystačí sám se sebou. Nosnost u všech produktů je 5 kg. Minimalistický design VE2 má kořeny v tradicích, na které je dánská společnost právem hrdá. Pod tímto unikátním designem jsou podepsáni Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt a Morten Lauritzen. Série PUCK kombinuje praktičnost se vzdušností a kvalitními materiály.

Dánská společnost ZONE se vrací na trh a je v mnohem lepší formě než kdy jindy. Její „DNA“ prošla za posledních 12 měsíců naprostou revitalizací. Designově do detailu promyšlené produkty jdou ruku v ruce s životním stylem a potřebami dnešního spotřebitele. Produkty, pod kterými jsou podepsáni mladí nadaní designéři, již získaly řadu ocenění v domácím i mezinárodním prostředí, jako například nejinovativnější produkt na mezinárodním veletrhu Maison & Objet v Paříži, Formland News Audience Award na veletrhu Designland a v neposlední řadě prestižní ocenění Red Dot Award – největší designová soutěž na světě. Společnost ZONE nemá strach z inovací a je oprávněně velmi ambiciózní. Všechny produkty mají nadčasový vzhled a svými materiály, barvou i vzhledem se zařadily ke světové špičce. Produkty jsou nejen designově dotažené k dokonalosti, jsou také praktické, plně funkční, jednoduché a vaše domácnost se tak stane vzdušnějším a modernějším prostorem k bydlení.

Cena: 825 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
EAN 5708760614189

V kolekcích

Relax na balkoně