WMF Karafa na vodu Motion 0,8 l

CZ_Lednice CZ_domyckycastecne

POPIS

karafa-na-vodu-motion-wmf-1-25Karafa na vodu Motion o objemu 1,25 l od výrobce WMF je vyrobena z kvalitního odolného skla a je vybavena praktickým inteligentním uzávěrem z vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan® 18/10, která je hygienická, odolná proti korozi a nechytá pachy ani chutě.

Inteligentní uzávěr se sám otevírá či zavírá, když naléváte pomocí sklopného mechanismu. Díky integrovanému sítku zůstanou pri nalévání kousky ovoce či kostky ledu bezpečně uvnitř karafy. Karafa je vhodná do běžných přihrádek v ledničce. Má elegantní design s uzávěrem ve stříbrné barvě.

SPECIFIKACE

Výška: 29 cm

Průměr: 10 cm

Objem: 1,25 l

Barva: stříbrná

Materiál: víčko z nerezové oceli Cromargan® 18/10, sklo

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Vyrobeno z vysoce kvalitního skla a nerezové oceli Cromargan® 18/10, která je hygienická, odolná proti korozi a nechytá pachy ani chutě

Inteligentní uzávěr, který se sám otevírá či zavírá.

Elegantní vzhled a kvalitní provedení.

Vhodná do běžných přihrádek v ledničce.

Jednoduché číštění a údržba.

minus

Karafa nelze mýt v myčce, pouze rozebíratelné části.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano, ale pouze rozebíratelné části. Samotná karafa musí být umývána ručně.

NEREZOVÁ OCEL 18/10 CROMARGAN®

Nerezová ocel je velmi žádaným materiálem pro kuchyňské vybavení jako jsou příbory, hrnce, pánve atd. Nerezová ocel, jak již název napovídá nereziví - je odolná proti korozi, má dlouhou životnost, nepohlcuje chuť ani pach, je hygienická a snadno se čistí. Nerezová ocel je také oblíbená pro krásný vzhled. Co znamená 18/10? Nerezová ocel 18/10 Cr-Ni je tzv. potravinářská ocel (vhodná na nádobí) a obsahuje 18 % chromu, 10% niklu a 72 % oceli. Cromargan® je ušlechtilá nerezová oceli 18/10 společnosti WMF. Z latiny Crom (=chrom), argan (=stříbro), což vyjadřuje krásný lesklý vzhled nerezové oceli.

Cena: 808 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce WMF  (108 produktů)
O výrobci WMF Produkty od značky WMF si najdou místo v každé kuchyni. Nejen proto, že mají ikonický design, ale také vám usnadní… pokračovat o WMF »
EAN 4000530701145