Produktové foto Promítací pohádky Moulin Roty Dobrodružství husy Olgy

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Promítací pohádky Moulin Roty Dobrodružství husy Olgy

Nádherná zábava pro malé děti. Kapesní baterka o velikosti 12 cm s promítacími kotouči, kterými si na zeď promítnou něžný příběh zvířátek. Obrázky se mění otáčením hlavy promítačky, pro zaostření použijte přední část baterky, pootočením zaostříte obraz. Promítat příběhy můžete třeba na strop nebo na zeď pokojíčku. Podněcuje fantazii a mile naladí před usnutím. Pro děti od 3 let. Velikost balení 16 x 4 x 4 cm. O značce Francouzská značka Moulin Roty je proslulá svým šarmem a něžností. Dětská srdce si mimo jiné získala dětskými pohádkovými promítačkami, se kterými na zdi či stropu každého pokojíčku mohou oživnout nádherné pohádkové příběhy.

Cena: 390 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Moulin Roty  (136 produktů)
O výrobci Moulin Roty Moulin Roty je francouzská značka, která již více než 40 let očaruje děti i rodiče svými kouzelnými hračkami a doplňky… pokračovat o Moulin Roty »

V kolekcích

Dětský pokoj pro kluka

Vybrané produkty

Baterky Dekorace Děti Herna Obraz Obrázky Obrazy Pro děti