Forma Emile Henry na biskupský chlebíček granátová 31 x 13 x 9,3 cm

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák

POPIS

Forma na biskupský chlebíček od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Tato vysoká forma s postranním vroubkováním je ideální na přípravu biskupského chlebíčku, vysokých buchet (např. perníku), sladkých koláčů nebo třeba briošek.

Forma na biskupský chlebíček Emile Henry

Emile Herny je rodinná firma. Forma na biskupský chlebíček je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Rozměr formy je 31 x 13 x 9,3 cm a objem 2 l. Výhodou keramické formy je rovnoměrné vedení tepla a forma udrží pokrm dlouho teplý.

Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.

SPECIFIKACE

Délka: 31 cm

Šířka: 13 cm

Výška: 9,3 cm

Objem: 2 l

Materiál: keramika

Barva: granátová

Záruka: 10 let na výrobní vady

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Vysoká forma je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Forma na biskupský chlebíček je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.

Ideální na sladké koláče, vysoké perníky, briošky, biskupský chlebíček atd.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C

Vhodné do chladničky: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Biskupský chlebíček

RECEPT NA BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK

4 vejce (oddělené bílky a žloutky), 80 g krupicového hnědého cukru, 100 g změklého másla nakrájeného na kostičky nebo nastrouhaného nahrubo, 150 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, kompotová miska nakrájených suchých plodů ovoce + oříšky (rozinky, meruňky, datle, vlašské ořechy), 1 tabulka 70% hořké čokolády na polevu, 1 lžíce sádla na vymazání formy, hrubá mouka nebo dětská krupička na vysypání formy

Postup:

1. Připravte si vysokou formu, vymažte ji máslem a vysypte moukou nebo krupičkou. Zapněte horkovzdušnou troubu na 160° C.

2. Vyšlehejte bílky do sněhu. Utřete žloutky s cukrem, přidejte změklé máslo a vyšlehejte.

3. Do mouky zamíchejte prášek do pečiva a vše přidejte ke žloutkům s cukrem a máslem. Přimíchejte suché plody.

4. Nakonec opatrně vařečkou vmíchejte sníh z bílků. Těsto jen lehce převalujte stěrkou, nemíchejte, ať vám…

Cena: 980 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Emile Henry  (29 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
EAN 3289313461808