De Buyer WOK pánev s kulatým dnem 35,5 cm

CZNE_domyckyCZNE_dotrouby

POPIS

WOK pánev od francouzského výrobce De Buyerprůměr 35,5 cm a dlouhou zakřivenou rukojeť ve francouzském stylu pro snadnou manipulaci. Pánev wok má hemisféricky tvar, a tudíž je její dno kulaté. Tento tradiční tvar umožňuje rychlou přípravu pokrmů se zachováním maxima vitamínů a zdraví prospěšných látek. Velkou výhodou je také nepřilnavý povrch, díky kterému vám stačí velmi málo oleje. Tato wok pánev je vyrobena z kvalitního železa, které výborně vede teplo a příprava pokrmů je tedy rychlá a úsporná.

WOK pánev DeBuyer má vynikající tepelnou vodivost, je robustní a má velmi dlouhou životnost. Můžete používat pánev na indukci a na všech typech vařičů, ale jen v případě, že k ní máte speciální stojánek, jinak by vám kulaté dno neumožnilo postavit pánev na běžné typy sporáků. Není možné mytí v myčce na nádobí a pánev vyžaduje speciální péči, aby byly zachovány její unikátní vlastnosti.

Upozornění: Používejte pánev jen na hořáku/plotýnce odpovídající průměru dna pánve. A před prvním použitím si přečtěte návod a praktické rady v tomto popise, kde se dozvíte, jak se o pánev správně starat.

SPECIFIKAce

Průměr: 35,5 cm

Výška: 8,5 cm

Délka: 69,5 cm (včetně rukojeti)

Tloušťka stěny: 1,5 mm

Hmotnost: 1,46 kg

Materiál: železo

Záruka: 2 roky

Země výroby: Francie

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pánev je vyrobena z kvalitního železa, které výborně vede teplo.

Příprava pokrmů je rychlá a zdravá.

Možnost použití při vysokých teplotách umožňuje rychlé vaření a díky tomu zachování vitamínů a zdraví prospěšných látek v pokrmu.

minus

WOK pánev je velmi těžká, to je však vyváženo kvalitou použitého materiálu.

Pánev vyžaduje speciální péči, aby byly zachovány její skvělé vlastnosti.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku i indukci, ale pouze za použití speciálního stojánku! Bez stojánku nelze na běžných vařičích použít!

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

ČASTÉ DOTAZY ZÁKAZNÍKŮ

Pánev mi přišla poškrábaná:

Pánve de Buyer jsou vyrobeny ze surového železa a nemají žádný ochranný nepřilnavý povrch. Jsou vyráběny ručně, a tak se může stát, že pánve mají na povrchu estetické nedokonalosti. Tyto nedokonalosti nemají žádný vliv na funkčnost pánve. Naopak, právě díky svým přirozeným vlastnostem mají pánve lepší nepřilnavost. Jsou vyrobeny ze 100% přírodního materiálu, který je ekologický a recyklovatelný.

Pánev je rezavá nebo má neobvyklé skvrny:

Rezivění na pánvích se objevit může, nicméně jde jednoduše odstranit a správnou péčí se vznik rzi eliminuje. Přečtěte si o péči o tyto pánve níže. Často se stává, že zákazníci si nepřečtou informace o…

Cena: 1 831 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce de Buyer
EAN 3011245114350