Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava NAPOLI I. 1+2 (šedá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava NAPOLI I. 1+2 (šedá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Zahradní jídelní sestava z umělého ratanu pro 2 osoby má takřka univerzální využití jak v domácnostech, tak v zahrádkách restaurací. Tvoří ji černý čtvercový stůl s tvrzeným sklem (80 × 80 cm) a 2 černé stohovatelné židle s poduškami, které jsou v ceně. Set Napoli vybaví i ozdobí každý balkón, terasu, zahradu či interiér. Získáte praktický jídelní stůl a 2 židle Sestavu Napoli tvoří umělý ratan a hliníková kostra. Set 1+2 je praktický tím, že ho umístíte i do malých prostorů, například na balkón. Vyniknou na něm jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Romantické snídaně či večeře ve dvou jsou zajištěny! Proč vybrat nábytek umělý ratan? Vyznačuje se dlouhou životností a snadnou údržbou. Nevstřebává UV záření ani tekutiny. Je k dispozici v řadě modelů a odstínů. Prohlédněte si také další jídelní sestavy z umělého ratanu, připravené pro vaše příjemné stolování na čerstvém vzduchu i v útulném bytečku.  Pevná ratanová sestava, která je vhodná do gastro zařízení a jiných komerčních prostor. Snadná údržba, elegantní vzhled. Sestava obsahuje: 2x Zahradní ratanové křeslo NAPOLI s polstrem (šedá), 1x Zahradní ratanový stůl NAPOLI 80x80 cm (šedá)

Cena: 10 800 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649603024

Vybrané produkty

Balkon Bonami Doplňky Gant Jídelní stoly Kate Křesla Květiny Nábytek Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Rošt Stoly Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč