Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava GINA II. 1+4 (černá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava GINA II. 1+4 (černá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte šmrncovní jídelní sestavu pro 4 osoby, ať už domů, nebo do restaurace či jiného podniku? Doporučujeme vám zahradní jídelní sestavu Gina II. z umělého ratanu, která má takřka univerzální využití. Vybaví i ozdobí jakékoli venkovní prostory, ale také interiér. Gina II. – to je praktický jídelní stůl a 4 půvabná křesílka Sestavu Gina II. tvoří černý čtvercový stůl s tvrzeným sklem (80 × 80 cm), s nerezovou podnoží a 4 černé židle s béžovými poduškami, které jsou v ceně. Je vyrobena z kovové konstrukce a umělého ratanu. Přes internet objednaný nábytek obdržíte za pár dnů, takže se můžete hned začít těšit na romantické posezení na čerstvém vzduchu. K černé sestavě Gina se hodí jakékoli doplňky – polštáře, prostírání, sklo, porcelán, keramika, svícny či lucerny. Určitě oceníte možnost stohování křesel pomocí dvou otvorů na nohy, které šikovně maskují polstry. 4 hlavní přednosti zahradní sestavy z umělého ratanu Umělý ratan se vyrábí z polyetylenu, který mu zaručuje pevnost, stálobarevnost a celkově dlouhou výdrž. Nábytek z umělého ratanu, polyratanu neboli petanu vyniká odolností proti UV záření. Polyratanový nábytek je téměř bezúdržbový a velice lehký, mnohem lehčí než nábytek ze dřeva. K jeho vyčištění vám stačí pouze vlažná mýdlová voda a hadřík. Největší předností umělého ratanu je prakticky nulová absorpce tekutin, která je hlavní příčinou degradace jiných materiálů. Je tak odolnější variantou přírodního ratanu. Nábytek na terasy z umělého ratanu vám nabízíme pohodlně online v množství typů a za skvělé ceny. Pevná ratanová sestava, která je vhodná do gastro zařízení a jiných komerčních prostor. Snadná údržba, elegantní vzhled. Výhodou je možnost stohování křesel, které je zajištěno pomocí dvou otvorů na nohy, které jsou šikovně maskovány polstrem. Sestava obsahuje: 4x Ratanové křeslo stohovatelné MODENA s polstrem (černá), 1x Zahradní ratanový stůl GINA 80x80 cm (černá)

Cena: 20 399 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602720

Vybrané produkty

Asko Bonami Černá Doplňky Gant Jídelní stoly Křesla Mýdlo Nábytek Nerez Polštář Polštáře Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Ratanový nábytek Rošt Stoly Vany Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč