Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava GINA II. 1+2 (černá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava GINA II. 1+2 (černá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte jídelní sestavu pro 2, ať už domů, nebo do pohostinství? Doporučujeme vám zahradní jídelní sestavu Gina II. z umělého ratanu pro 2 osoby, která má takřka univerzální využití. Vybaví i ozdobí jakýkoli balkón, terasu, zahradu či interiér. Gina II. – to je praktický jídelní stůl a 2 půvabná křesílka Sestavu Gina II. tvoří černý čtvercový stůl (80 × 80 cm) s tvrzeným sklem a nerezovou podnoží, k němuž náleží 2 černá křesla s poduškami v ceně. Je zhotovena z kovové konstrukce a umělého ratanu. Set 1+2  umístíte i do malých prostorů, například na balkón tradičního činžáku. Už teď se můžete těšit na romantické večery ve dvou u dobrého jídla a pití. K setu se hodí jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Jistě vás potěší možnost stohování křesel pomocí dvou otvorů na nohy, které šikovně maskují polstry. 5 hlavních výhod zahradní sestavy z umělého ratanu Umělý ratan se vyrábí z polyetylenu, který mu zaručuje pevnost, stálobarevnost a celkově dlouhou životnost. Zahradní nábytek z umělého ratanu, polyratanu neboli petanu vyniká odolností proti UV záření. Polyratanový nábytek je téměř bezúdržbový a velice lehký, podstatně lehčí než nábytek ze dřeva. Největší výhodou umělého ratanu je prakticky nulová absorpce tekutin, která je hlavní příčinou degradace jiných materiálů. Představuje tak odolnější variantu přírodního ratanu. K vyčištění umělého ratanu vám stačí pouze vlažná mýdlová voda a hadřík. Prohlédněte si online rozmanitý nábytek na zahradu z umělého ratanu a vyberte si v klidu domova či kanceláře nejvhodnější modely. Pevná ratanová sestava, která je vhodná do gastro zařízení a jiných komerčních prostor. Snadná údržba, elegantní vzhled. Výhodou je možnost stohování křesel, které je zajištěno pomocí dvou otvorů na nohy, které jsou šikovně maskovány polstrem. Sestava obsahuje: 2x Ratanové křeslo stohovatelné MODENA s polstrem (černá), 1x Zahradní ratanový stůl GINA 80x80 cm (černá)

Cena: 13 199 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602799

Vybrané produkty

Asko Balkon Bonami Černá Doplňky Gant Jídelní stoly Křesla Křesla Květiny Mýdlo Nábytek Nerez Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Ratanový nábytek Rošt Stoly Vany Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč