Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava MODENA I. 1+2 (černá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MODENA I. 1+2 (černá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Toužíte po módní, pohodlné a skladné jídelní sestavě pro dva? Doporučujeme vám zahradní nábytek Modena I. z černého umělého ratanu pro 2 osoby, který má takřka univerzální využití. Vybaví i ozdobí jakýkoli balkón, terasu, zahradu nebo interiér, soukromé i gastro prostory. Modena I. – to je praktický čtvercový stůl a 2 elegantní křesla Sestavu Modena I. tvoří černý čtvercový stůl (80 × 80 cm) s tvrzeným sklem, k němuž náleží 2 černá stohovatelná křesla s béžovými poduškami v ceně. Je zhotovena z kovové konstrukce a umělého ratanu (petanu). Set 1+2  umístíte i do malých prostorů, například na balkón tradičního činžovního domu. Set Modena I. jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Už nyní se těšte na příjemná posezení ve dvou u dobrého jídla a pití. Jistě oceníte vychytávku: možnost stohování křesel díky dvěma otvorům na nohy, které šikovně maskují polstry. Čím vyniká umělý ratan, dnes velmi žádaný materiál nábytku Umělý ratan se vyrábí z polyetylenu, který je zárukou pevnosti, stálobarevnosti a celkově dlouhé životnosti. Zahradní nábytek z umělého ratanu je mimořádně odolný vůči UV záření. Polyratanový nábytek se téměř obejde bez údržby a je velice lehký, podstatně lehčí než nábytek ze dřeva. Největší výhodou umělého ratanu je prakticky nulová absorpce tekutin, která je hlavní příčinou postupného opotřebení jiných materiálů. Představuje tak odolnější variantu pravého ratanu. K vyčištění umělého ratanu vám stačí pouze hadřík a voda s běžným čisticím prostředkem. Náš online prezentovaný nábytek umělý ratan můžete vybírat v klidu domova či kanceláře. Využijte skvělých cen polyratanových nábytkových modelů! Pevná ratanová sestava, která je vhodná do gastro zařízení a jiných komerčních prostor. Snadná údržba, elegantní vzhled. Výhodou je možnost stohování křesel, které je zajištěno pomocí dvou otvorů na nohy, které jsou šikovně maskovány polstrem. Sestava obsahuje: 2x Ratanové křeslo stohovatelné MODENA s polstrem (černá), 1x Zahradní ratanový stůl NAPOLI 80x80 cm (černá)

Cena: 12 399 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602829

Vybrané produkty

Asko Balkon Bonami Černá Doplňky Gant Křesla Křesla Květiny Nábytek Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Ratanový nábytek Rošt Stoly Vany Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč