Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava MODENA I. 1+4 (černá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MODENA I. 1+4 (černá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Uvažujete o módní, pohodlné a skladné jídelní sestavě pro 4 spolustolovníky? Doporučujeme vám zahradní nábytek Modena I. z černého umělého ratanu pro 4 osoby, který vás nadchne univerzálním využitím. Vybaví i ozdobí jakoukoli zahradu, terasu, lodžii nebo interiér, soukromé, restaurační i jiné firemní prostory. Set Modena I. zahrnuje půvabný čtvercový stůl a 4 elegantní křesla Sestavu Modena I. tvoří černý čtvercový stůl (80 × 80 cm) s tvrzeným sklem, k němuž náleží 4 černá stohovatelná křesla s béžovými polstry v ceně. Je zhotovena z kovové konstrukce a praktického umělého ratanu. Elegantně černý set Modena I. doladí jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Určitě oceníte vychytávku: možnost stohování křesel díky dvěma otvorům na nohy, které jsou důmyslně zamaskovány polstry. Čím vyniká zahradní sestava z umělého ratanu Krásou, elegancí, účelností, lehkostí a skladností – slouží vám, nikoli vy jí. Je zhotovena z pevného materiálu odolného vůči všem rozmarům počasí. Nebude vám blednout působením UV záření ani vstřebávat rozlité tekutiny. Jednoduše se udržuje – běžnými čističi, případně jen roztokem vody a mýdla. Umělý ratan je na rozdíl od pravého ratanu na výběr v řadě zajímavých odstínů. Prohlédněte si zahradní sety z polyratanu, které máme na skladě, a vyberte si ten nejlepší pro vás. Rádi vám poradíme – prodeji zahradního nábytku se věnujeme už od roku 1991. Pevná ratanová sestava, která je vhodná do gastro zařízení a jiných komerčních prostor. Snadná údržba, elegantní vzhled. Výhodou je možnost stohování křesel, které je zajištěno pomocí dvou otvorů na nohy, které jsou šikovně maskovány polstrem. Sestava obsahuje: 4x Ratanové křeslo stohovatelné MODENA s polstrem (černá), 1x Zahradní ratanový stůl NAPOLI 80x80 cm (černá)

Cena: 19 600 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (968 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649603178

Vybrané produkty

Asko Bonami Černá Doplňky Gant Křesla Křesla Květiny Nábytek Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Rošt Stoly Vany Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč