Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava MODENA II. 1+4 (černá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MODENA II. 1+4 (černá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte pěknou a pohodlnou zahradní jídelní sestavu, díky níž se budete i doma cítit jako na dovolené? Prohlédnete si elegantní černý set Modena II. z umělého ratanu pro 4 soby, který uplatníte na zahradě, terase, u bazénu i jako restaurační a kavárenský nábytek. Modena II. vám zajistí příjemné stolování ve čtyřech, venku i doma Sestavu Modena II. tvoří černý obdélníkový stůl (160 × 80 cm) s tvrzeným sklem a 4 půvabná křesla. Součástí křesel z kovové konstrukce a umělého ratanu jsou měkké a odolné polstry. Díky otvorům na nohy křesel, skrytým pod polstry, je lze na sebe jednoduše stohovat pro úspornější skladování. Jistě oceníte, že bytelná křesla Modena mají nosnost až 130 kg. Čím si umělý ratan – materiál budoucnosti – získal srdce uživatelů Umělý ratan se dá nazvat materiálem budoucnosti, který už ale teď vesele slouží na tisících zahradách a terasách. Vyniká jednoduchou údržbou, je pružný a barevně odolný i při dlouhodobém působení přímého slunečního svitu. Bez problémů zvládá jak vysoké letní teploty, tak mrazy. Umělý ratan je také na rozdíl od přírodního ratanu na výběr v řadě zajímavých odstínů. I my vám ho můžeme jen doporučit. Prohlédněte si online rozmanité sety umělý ratan a vyberte si ten nejlepší pro vás! Pevná ratanová sestava, která je vhodná do gastro zařízení a jiných komerčních prostor. Snadná údržba, elegantní vzhled. Výhodou je možnost stohování křesel, které je zajištěno pomocí dvou otvorů na nohy, které jsou šikovně maskovány polstrem. Sestava obsahuje: 1x Zahradní ratanový stůl NAPOLI 160x80 cm (černá), 4x Ratanové křeslo stohovatelné MODENA s polstrem (černá)

Cena: 22 398 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602836

Vybrané produkty

Asko Bazén Bonami Černá Gant Křesla Křesla Nábytek Ploty Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Rošt Stoly Terasa Vany Zahrada Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč