Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava NAPOLI I. 1+2 (šedo-béžová)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava NAPOLI I. 1+2 (šedo-béžová)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Šedo-béžová jídelní sestava z umělého ratanu pro 2 osoby má takřka univerzální využití jak v domácnostech, tak v gastro provozech. Tvoří ji čtvercový stůl s tvrzeným sklem (80 × 80 cm) a 2 stohovatelné židle s poduškami, které jsou v ceně. Set Napoli vybaví i ozdobí každou terasu, zahradu či interiér. Získáte praktický jídelní stůl a 2 židle v moderním odstínu Sestavu Napoli tvoří hliníková kostra a umělý ratan v moderním šedo-béžovém odstínu. Set 1+2 je praktický tím, že ho umístíte i do malých prostorů, také na balkón tradičního činžáku. Hodí se k němu jakékoli ozdoby – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Romantické stolování ve dvou je zajištěno! Proč zvolit nábytek umělý ratan? Vyznačuje se dlouhou životností a jednoduchou údržbou. Nepoškodí ho UV záření ani rozlité tekutiny. Je na výběr v řadě modelů a odstínů. Zhlédněte i další jídelní sestavy z umělého ratanu, připravené pro vaše příjemné stolování na čerstvém vzduchu i v místnostech.  Sestava obsahuje: 1x Zahradní ratanový stůl NAPOLI 80x80 cm (šedo-béžová), 2x Zahradní ratanové křeslo NAPOLI s polstrem (šedo-béžová)

Cena: 10 800 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649603031

Vybrané produkty

Balkon Béžová Bonami Jídelní stoly Kate Křesla Květiny Nábytek Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Rošt Stoly Vánoční dekorace Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč