Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava DANTE 1+4 (cappuccino)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava DANTE 1+4 (cappuccino)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Luxusní ratanová sestava pro chvíle pohody u dobrého jídla a pití. Odstín capuccino je velmi jemný, příjemný na pohled a v kombinaci s pohodlnými polstry vytvoří dokonalé zahradní posezení. Elegantní moderní design podporuje bezúdržbový materiál umělého ratanu z celoplastové konstrukce, který je velmi lehký a odolný vůči vodě a UV záření.  Zahradní ratanovou sestavu Dante tvoří obdélníkový stůl s otvorem pro slunečník a 4 křesla s područkami. Je velmi elegantní, určená ke stolování, oddechu či posezení s přáteli. Uplatní se na zahradách, větších terasách i ve venkovních a vnitřních prostorách gastronomických provozoven. Je vyrobena z polyratanu (polypropylenu), který je věrnou kopií přírodního ratanu, ale vychází levněji. Hlavní pozitiva polyratanové sestavy pro 4 osoby Cappuccino sestava Dante vyniká stylovostí, jednoduchou údržbou a výhodnou cenou. Bude vám sloužit léta, stále pěkná a provozuschopná. Křesla sestavy Dante jsou opatřena béžovými poduškami a unesou až 110 kg. Účelný design sestavy zajišťuje pohodlné stolování 4 osob i na menším prostoru. Proč si vybrat nábytek z umělého ratanu? Má znamenité estetické i užitné vlastnosti, jednoduše se čistí. Je mimořádně všestranný, pevný a snese jakékoli počasí. Na rozdíl od pravého ratanu nevstřebává sluneční záření ani vodu. Postará se vám venku o takový jídelní komfort jako doma. Sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu pro vás máme v širokém výběru – prohlédněte si je online. Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu DANTE DINNING (cappuccino), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 161x95 cm (cappuccino)

Cena: 11 018 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601280

Vybrané produkty

Bonami Gant Křesla Křesla Levné Nábytek Polypropylen Prostor Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Terasa Zahrada Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč