Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava DANTE 1+4 (antracit)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava DANTE 1+4 (antracit)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Celoplastovou ratanovou sestavu Dante tvoří obdélníkový stůl s otvorem pro slunečník a 4 křesla. Je určena k příjemnému stolování, oddechu či posezení s přáteli. Uplatní se na zahradách, větších terasách či ve venkovních a vnitřních prostorách restaurací. Je vyrobena z polyratanu (polypropylenu), který je cenově dostupnější věrnou kopií přírodního ratanu. Hlavní přednosti polyratanové sestavy pro 4 osoby Antracitová sestava Dante vyniká stylovostí, bezúdržbovým materiálem a výhodnou cenou. Bude vám sloužit řadu let, stále pěkná a plně funkční. Křesla ze setu Dante jsou opatřena šedými poduškami a unesou až 110 kg. Účelný design setu se postará o komfortní stolování 4 osob i na menším prostoru. Proč zvolit nábytek z umělého ratanu? Má znamenité estetické i užitné vlastnosti, snadno se čistí. Je mimořádně univerzální, pevný a snese jakékoli počasí. Na rozdíl od pravého ratanu nevstřebává UV záření ani vodu. Zajistí vám při venkovním posezení takový komfort jako doma. Sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu máme na skladě v širokém výběru – prohlédněte si je všechny. Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu DANTE DINNING (antracit), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 161 x 95 cm (antracit)

Cena: 10 949 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601273

Vybrané produkty

Bonami Křesla Křesla Nábytek Polypropylen Prostor Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Terasa Zahrada Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč