Produktové foto DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu DANTE MINI 1+4 (antracit)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu DANTE MINI 1+4 (antracit)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte hezký zahradní nábytek pro čtyři spolustolovníky? Vyberte si působivou sestavu Dante mini z umělého ratanu s šedými polstry v ceně. Můžete ji umístit na zahradu, terasu, do restaurace, cukrárny, kavárny…, zkrátka kamkoli. Její materiál úspěšně odolává rozmanitým povětrnostním podmínkám, působení vody i slunečních paprsků. Získáte čtvercový jídelní stůl a 4 stylová křesílka Materiálem sestavy Dante mini 1+4 je polypropylen v moderní úpravě a žádané antracitové barvě. Hodí se k ní jakékoli barevné doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Stůl (95 × 95 cm) můžete vybavit slunečníkem – je na něm připravený otvor o průměru 4,3 cm. Křesla Dante unesou až 110 kg. Celý set zakryje obdélníkový obal (viz příslušenství). Dopřejte si díky nábytku Dante báječné zahradní stolování! Proč je umělý ratan žádanější než pravý ratan? Polyratanový zahradní nábytek vyniká krásou, elegantními tvary, lehkostí, pružností, pohodlím, jednoduchou údržbou a příznivou cenou. Zatímco nábytek z pravého ratanu vyžaduje množství péče a hodí se spíše do interiérů, sestavy z umělého ratanu můžete bez váhání umístit venku, na zahradě či terase. Pravý ratan se musí pravidelně ošetřovat speciálním olejem – oproti tomu umělý ratan stačí občas přetřít hadříkem namočeným v mýdlové vodě. A to je vše. Proto je umělý ratan žádanější než pravý ratan. Upřednostňuje ho stále více rodin i restauračních zařízení. Zhlédněte i jiné sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu a vyberte si tu nejlepší pro vás! Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu DANTE DINNING (antracit), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 95x95 cm (antracit)

Cena: 9 570 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (956 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601402

Vybrané produkty

Bonami Doplňky Gant Jídelní stoly Kate Křesla Křesla Květiny Mýdlo Nábytek Polypropylen Prostírání Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč