Produktové foto DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu DANTE MINI 1+2 (antracit)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu DANTE MINI 1+2 (antracit)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte hezký zahradní nábytek pro dva? Vyberte si sestavu Dante mini z umělého ratanu s šedými polstry v ceně. Můžete ji umístit na zahradu, terasu, do restaurace, cukrárny, kavárny…, prostě kamkoli. Její materiál i barva úspěšně odolávají rozmanitým povětrnostním podmínkám, působení vody či slunečních paprsků. Získáte čtvercový jídelní stůl a 2 stylová křesílka Materiálem sestavy Dante mini je polypropylen v moderní úpravě a žádané antracitové barvě. Set 1+2 je praktický tím, že se vejde i do malých prostorů, například na balkón panelákového bytu. K setu Dante mini se hodí jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Stůl (95 × 95 cm) můžete opatřit slunečníkem – je na něm připravený otvor s průměrem 4,3 cm. Křesla unesou až 110 kg. Celý set přikryje obdélníkový obal (viz příslušenství). Dopřejte si díky nábytku Dante romantické stolování ve dvou! Jaké výhody má nábytek z umělého ratanu? Je mimořádně všestranný, pevný a úspěšně čelí všem výkyvům počasí. Nabízí znamenité estetické i užitné vlastnosti a je téměř bezúdržbový. Zajistí vám pod širým nebem takový komfort jako v obýváku. Z hlediska údržby mu naprosto stačí občasné umytí mýdlovou vodou. Prozkoumejte i další atraktivní sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu. Sestava obsahuje: 2x Zahradní křeslo z umělého ratanu DANTE DINNING (antracit), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 95x95 cm (antracit)

Cena: 5 949 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (954 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601419

Vybrané produkty

Balkon Bonami Doplňky Jídelní stoly Kate Křesla Křesla Květiny Mýdlo Nábytek Obývák Polypropylen Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč