Produktové foto DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu HAVANA 1+4 (cappuccino)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu HAVANA 1+4 (cappuccino)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Zahradní ratanovou sestavu Havana tvoří obdélníkový stůl s otvorem pro slunečník a 4 křesla. Je moderní, elegantní, vhodná ke stolování, relaxaci a přátelským setkáním. Najde uplatnění i na větších terasách nebo zahrádkách restaurací. Můžete jí vybavit také jednací místnosti a jiné interiéry. Je vyrobena z odolného umělého ratanu (polypropylenu) a vychází levněji než přírodní ratan. Hlavní výhody ratanové sestavy Havana Cappuccino sestava Havana vyniká čistým stylem, bezúdržbovým materiálem a příznivou cenou. Poslouží vám léta a bude stále pěkná i plně funkční. Židle ze setu Havana jsou opatřeny běžovými polštářky a mají nosnost 90 kg. Promyšlený design umožňuje pohodlné stolování pro 4 osoby i na menším prostoru. Proč zvolit ratanový nábytek Havana? Je atraktivní, v oblíbeném odstínu cappuccino a prakticky bezúdržbový. Může být venku v jakémkoli počasí, odolává vodě i UV záření. Nevstřebává sluneční záření ani rozlité tekutiny, na což je háklivý pravý ratan. Na údržbu nábytku z polypropylenu vám stačí roztok vody s mýdlem. Prohlédněte si i další jídelní sestavy z plastu v současném designu, které představují reprezentativní nábytek pro vaše venkovní i vnitřní prostory. Vyrobeno z odolného polypropylenu Elegantní moderní design umělého ratanu Jedná se o bezúdržbový materiál, celoplastová konstrukce Konstrukce odolávávýkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Stůl kombinace tvrdý plast a umělý ratan. Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu. Složení zabere několik málo minut.     Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (cappuccino), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 161x95 cm (cappuccino)

Cena: 11 218 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601334

Vybrané produkty

Bonami Emko Gant Křesla Křesla Levné Matrace Nábytek Polštář Polštářky Polypropylen Postele Prostor Psací stoly Ratan Ratanový nábytek Rošt Slunečník Stoly Terasa Vana Zahradní křeslo Zahradní stůl Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč