Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY 1+6 (hnědá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY 1+6 (hnědá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Pořádáte rádi zahradní party a hledáte nábytek alespoň pro šest osob? Vyberte si sestavu Crazy 1+6 z umělého ratanu s šedo-hnědými polstry v ceně. Umístíte ji na zahradu, terasu, do restaurace, cukrárny, kavárny – ven i dovnitř. Její materiál (polypropylen) zdárně odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, působení vody i slunečních paprsků. Tento nábytek vám vydrží léta pěkný a v nezměněné kvalitě. Získáte velký jídelní stůl a 6 křesel s područkami Materiálem sestavy Crazy 1+6 je tvrdý plast a umělý ratan v praktické hnědé barvě. Rozzáří ji jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Na stole (161 × 95 cm) je připraven otvor pro slunečník (s průměrem 4,3 cm), křesla unesou až 90 kg a jsou velmi pohodlná. Proč je dnes umělý ratan žádanější než pravý ratan? Zatímco pravý ratan vyžaduje spoustu péče a hodí se spíše dovniř, sestavy z umělého ratanu můžete bez váhání umístit ven, na zahradu či terasu. Neohrozí je ani sluneční záření nebo rozlité tekutiny. Pravý ratan se musí pravidelně ošetřovat speciálním olejem – oproti tomu umělý ratan stačí občas přetřít hadříkem namočeným v mýdlovém roztoku.  Z těchto důvodů je dnes umělý ratan žádanější než pravý ratan. Ke stolování ho vybírá stále více rodin i majitelů gastronomických zařízení. Prohlédněte si i další sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu a zvolte tu ideální pro vaše podmínky.  Jedná se o bezúdržbový materiál Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Stůl kombinace tvrdý plast a umělý ratan. Celoplastová konstrukce. Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu. Složení zabere několik málo minut. Sestava obsahuje: 6x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (hnědá), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 161x95 cm (hnědý)

Cena: 14 869 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (979 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601358

Vybrané produkty

Bonami Doplňky Jídelní stoly Kate Křesla Křesla Květiny Matrace Mýdlo Nábytek Polypropylen Postele Prostírání Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Vana Zahradní křeslo Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč