Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY 1+4 (hnědá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY 1+4 (hnědá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Zahradní ratanovou sestavu Crazy tvoří obdélníkový stůl s otvorem pro slunečník a 4 křesla. Je velmi šik, vhodná ke stolování, relaxaci a přátelským setkáním. Uplatní se i na větších terasách nebo zahrádkách restaurací. Můžete jí vybavit také vnitřní prostory, jednací místnosti a podobně. Je vyrobena z odolného umělého ratanu (polypropylenu), který věrně napodobuje přírodní ratan, ale je levnější. Hlavní výhody ratanové sestavy Crazy Hnědá sestava Crazy vyniká čistým stylem, bezúdržbovým materiálem a příznivou cenou. Poslouží vám léta a bude pořád pěkná i plně funkční. Židle ze setu Crazy jsou opatřeny šedo-hnědými polštářky a mají nosnost 90 kg. Účelný design umožňuje pohodlné stolování pro 4 osoby i na menším prostoru. Proč zvolit ratanový nábytek Crazy? Je atraktivní, v praktickém hnědém odstínu a snadno se udržuje. Může být venku v jakémkoli počasí, odolává vodě i slunečnímu záření. Nevstřebává UV záření ani rozlité tekutiny, na což je háklivý pravý ratan. Na údržbu nábytku z polypropylenu vám stačí mýdlová voda. Prohlédněte si i další jídelní sestavy z plastu, které jsou dnes reprezentativním nábytkem pro vaše venkovní i vnitřní prostory. Jedná se o bezúdržbový materiál Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Stůl kombinace tvrdý plast a umělý ratan. Celoplastová konstrukce. Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu. Složení zabere několik málo minut. Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (hnědá), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 161x95 cm (hnědý)

Cena: 11 149 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601365

Vybrané produkty

Bonami Emko Křesla Křesla Levné Matrace Mýdlo Nábytek Polštář Polštářky Polypropylen Postele Prostor Psací stoly Ratan Ratanový nábytek Rošt Slunečník Stoly Terasa Vana Zahradní křeslo Zahradní stůl Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč