Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY MINI 1+2 (hnědá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY MINI 1+2 (hnědá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Pokud hledáte šikovný zahradní nábytek pro dva, zvažte pořízení setu Crazy mini z umělého ratanu s šedo-hnědými poduškami v ceně. Můžete ho umístit na zahradu, terasu, do restaurace, kavárny – domů i do firmy. Je takřka univerzální a odolný vůči povětrnostním vlivům. Získejte 2 elegantní křesílka a stolek 95 × 95 cm Materiálem sestavy Crazy mini je polypropylen v moderní úpravě a praktické hnědé barvě. Set 1+2 umístíte i do malých prostorů, také na balkón panelákového bytu. Můžete k němu zvolit jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny, květiny… Na čtvercovém stole je připraven otvor pro slunečník a křesla mají nosnost 90 kg. Proč zvolit zahradní nábytek z umělého ratanu? Má výborné estetické i užitné vlastnosti. Vyžaduje minimum péče. Je univerzální, pevný a dokáže čelit všem výkyvům počasí. Pohodlí domova si díky němu dopřejete i ve venkovním prostředí. Nevadí mu působení vody, slunce ani mrazy (v zimě ho přesto raději uskladněte). Prozkoumejte i další moderní sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu. Jedná se o bezúdržbový materiál Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Stůl kombinace tvrdý plast a umělý ratan. Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu. Složení zabere několik málo minut. Sestava obsahuje: 2x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (hnědá), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 95x95 cm (hnědá)

Cena: 8 065 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601389

Vybrané produkty

Balkon Bonami Doplňky Gant Křesla Křesla Květiny Matrace Nábytek Polypropylen Postele Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stolek Stoly Vana Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč