Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY MINI 1+4 (hnědá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CRAZY MINI 1+4 (hnědá)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte praktický zahradní nábytek pro čtyři osoby? Vyberte si sestavu Crazy mini z umělého ratanu, hnědou s šedo-hnědými polstry v ceně. Zabydlí vaši zahradu, terasu, větší balkón, restaurační zahrádku i firemní prostory. Polyratanová zahradní sestava Crazy mini zdárně odolává nepřízni počasí, působení vody i UV záření. Ve stejné podobě vám bude sloužit mnoho let. Získáte hnědý čtvercový stůl a 4 křesla s područkami Materiálem sestavy Crazy mini je polypropylen v moderní úpravě a hnědé barvě. K hnědému setu Crazy mini se hodí jakékoli doplňky – barevné prostírání, svícny, sklo, porcelán, květiny… Stůl (95 × 95 cm) je vyrobený z tvrdého plastu a umělého ratanu. Můžete na něho umístit slunečník (o průměru 4,3 cm). Křesílka s područkami mají nosnost 90 kg, a protože jsou celoplastová, nebudou se vám rozplétat. Umělý ratan versus pravý ratan Umělý ratan nabízí krásu, lehkost, pružnost, pohodlí, snadnou údržbu a příznivou cenu. Zatímco choulostivý pravý ratan uplatníte spíše v interiéru, sestavy z umělého ratanu můžete bez obav umístit venku, na zahradě či terase. Pravý ratan je třeba každý rok ošetřit speciálním olejem – oproti tomu umělý ratan po vás nežádá nic. Případnou špínu z něho odstraníte jednoduše hadříkem namočeným v mýdlové vodě, nebo s použitím běžných čističů. Díky těmto výhodám si umělý ratan vybírá stále více domácností i firem. Máme pro vás i další sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu – prohlédněte si je komfortně online. Jedná se o bezúdržbový materiál Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Stůl kombinace tvrdý plast a umělý ratan. Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu. Složení zabere několik málo minut. Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (hnědá), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 95x95 cm (hnědá)

Cena: 13 026 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601372

Vybrané produkty

Balkon Bonami Doplňky Kate Křesla Křesla Květiny Matrace Mýdlo Nábytek Polypropylen Postele Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Vana Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč